Vi ger dig Hemmaliv / Nöjesliv

Tiomedia är stolta att varje månad producera Hemmaliv / Nöjesliv – Sveriges Snyggaste Gratismagasin. Ett mycket uppskattat magasin som utkommer varje månad, som håller samma goda kvalité som ett köpmagasin på tidningshyllan.

Hemmaliv / Nöjesliv är fylld med bara positiva nyheter och är alltid aktuell. Vi vet att detta är något som gynnar både läsare och annonsörer. Vill du vara med i vårt fantastiska magasin? Kanske har har du en idé om ett reportage, eller vill du lyfta ditt eget varumärke och förknippas med positivt material inför en bred målgrupp.

Läs mer nedan.

Här kan du läsa senaste numret

Arkiv

Passa på att synas i Sveriges Snyggaste Gratismagasin!

Om magasinet

Väljer du Hemmaliv / Nöjesliv som kanal för din marknadsföring och profilering når du direkt en stor målgrupp tack vare alla våra läsare!

Vi har skapat ett gratismagasin med innehåll som passar alla, vilket har gjort det till en mycket uppskattad tidning. Vi jobbar kontinuerligt med att lyssna på både läsare och annonsörer och magasinet är därför ständigt aktuellt, levande och under utveckling. Något som vi vet att våra läsare ser positivt på. Välkommen som annonsör du också.

Grundidé

Vår målsättning är att alla i regionen kring Eskilstuna / Strängnäs ska kunna plocka upp en gratistidning fylld med positiva inslag, högaktuella nyheter, intressanta personer och spännande evenemang. Ett magasin man blir på bra humör av!

Hemmaliv / Nöjesliv utforskar marknaden kontinuerligt, för att hitta de senaste trenderna, kommande evenemang, lokala talanger och starka, positiva personer. Med ett 100% positivt innehåll vill vi lyfta goda nyheter och inspirerande individer, vilket – utöver dem – också gynnar våra annonsörer som blir förknippade med detta.

Målgrupp

Vi skriver för alla; oavsett kön, ålder, livsstil, sysselsättning och intresse.

Upplaga

14 000 tryckta exemplar samt digital publicering genom ISSUU.

Utgivning

10 nummer per år

Distribution

Magasinet finns på över 250 publika platser i Eskilstuna och Strängnäs.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att synas i magasinet
Ladda ner vår utgivningsplan här eller kontakta oss så berättar vi mer!

Mediaplan 2019

I vår mediaplan hittar du all information om magasinet Hemmaliv / Nöjesliv. Olika varianter och format på annonser samt priser för dessa. Kort och gott allt du behöver veta för att bli annonsör i Sveriges snyggaste gratismagasin.