Hur pass säljande är din hemsida?

I dagens samhälle kan ofta ett företags hemsida vara navet i den digitala marknadsföringen. Men att bara ha en snygg hemsida räcker inte alltid. Det är viktigt att ställa sig frågan om vilket syfte webbsidan ska ha. Vad vill dina besökare mötas av och hur kan du guida och locka dem till den information som du faktiskt önskar nå ut med?

3 sekunder har du på dig att väcka besökarens uppmärksamhet

Vi hjälper dig att ta fram den perfekta kombinationen av funktionalitet och design. Din webbplats ska leverera det dina besökare vill ha – och det med en klar WOW-faktor! Inser besökarna snabbt att de hamnar rätt stannar de också.

UX Design

En nyckelfaktor till en framgångsrik webbplats är något man kallar för UX design (user experience). Designen och kommunikationen för din hemsida ska vara utformad utefter din målgrupps behov. Vi tar fram grunden och designen till din webbplats tillsammans, utefter vad som attraherar och passar just din målgrupp.

Responsivt innehåll

Sedan en tid tillbaka har mobilsurfandet gått om det traditionella datorsurfandet och det kanske viktigaste idag är därför att din webbsida är automatiskt anpassad till användarnas enheter. Oavsett om besökaren använder en telefon, surfplatta eller dator så ska webbsidan anpassa sig efter detta. Vi arbetar alltid med responsiv design och ser det som en självklarhet.

Sökoptimering

Vi är utbildade av Google själva i vad man kallar för SEO (sökmotoroptimering). Det innebär att vi tar hänsyn till en mängd olika faktorer när vi bygger er hemsida, som i sin tur gör att Googles sökrobotar kommer att gilla din hemsida lite extra. Din hemsida kommer då att rankas och prioriteras högre, vilket leder till att du automatiskt hamnar högre upp i sökningar som relaterar exempelvis din bransch.

Vi bygger inte bara webbsidor.

-

Vi bygger webbsidor som säljer!